Moottoripyöräilevät rotarit Leppävirralla

Moottoripyöräilevät rotarit kokoontuivat jokavuotiseen tapaamiseen tänä vuonna Leppävirralla 14.-16.08.2015. Kokoontumisajo keräsi liki parikymmentä moottoripyörää ja kolmisenkymmentä rotaria eri puolelta Suomea.

Lauantai päivänä ajettiin noin 220 km reitti tutustuen Hanx Oy:n tehtaanmyymälään Oravikoskella, Monnin kauppakeskukseen Leppävirralla, Valamon Luostariin Heinävedellä ja Millibaariin Vehmersalmella.

Soisalon saaren mutkaisiin ja mäkisiin teihin otti ajotuntuman mukana olleet Minna ja Jouko Pakarinen Torniosta. Jouko kertoikin tapahtumasta, että se laitetaan jo edellisenä vuonna almanakkaan. Pakariset kuuluvat myös merkkipyöräkerhoon, mutta rotareissa kokoontumiset ovat paljon leppoisampia.

mprotarit1

mprotarit2

Motoristit majoittuivat Sport Spa Hotel Vesileppiksessä ja isäntänä toimi Leppävirran Rotaryklubi Ilkka ja Eeva Pehkosen innoittamana.

Ensi vuonna tavataan Raahessa, jonne toivotaan runsasta osanottoa harrastuksesta kiinnostuneille.