Kutsu Piirikonferenssiin Kiteelle 20.-21.5.2017

Tervetuloa piirikonferenssiin Kiteelle!

Piirikonferenssi pidetään Kiteesalissa, Koulutie 3, Kitee ja Governors Ball Kiteenhovissa, Hovintie 2, Kitee.

Majoitusvarauksia voit tehdä Kiteenhoviin, Pajarinhoviin ja Jouhkolan Hoviin. Vaihto-oppilaiden majoituspaikka on Kiteen Evankelinen Kansanopisto.

Lauantain Piirikonferenssi on rotaryvuoden huipentuma ja se on tarkoitettu kaikille piirimme rotareille (avec). Tule mukaan juhlistamaan rotarykauttamme, 100 vuotiasta Rotarysäätiötä ja 100 vuotiasta Suomea muiden rotarien mukana.

Sunnuntaina juhlistamme Kaatuneiden muistopäivää ja Suomi 100 vuotta. Päivän yhteistyökumppaneina meillä rotareilla on mm. Kiteen RajaKilta, Kiteen Reserviläisjärjestöt. Tämä tilaisuus on myös yleisölle avoin. Tarkennamme ja täydennämme vielä päivien ohjelmia.

ELÄ-KOE-NÄY

Tule mukaan, verkostoidu ja koe rotarytoiminnan mahdollisuudet. Nyt Sinulla on erinomainen tilaisuus osallistua rotarytoimintaan oman klubisi ulkopuolella. Paikalla on mukavia ihmisiä ja leppoisaa tunnelmaa. Otathan mukaan myös seuralaisesi ja oman klubisi jäsenet. Tehkää tänä vuonna yhdessä klubin kevätretki Kiteelle.

Shelterbox on mukana piirikonferenssissa.

Toivomme teidän ilmoittautuvan mahdollisimman pian ja ennen kaikkea tekemään majoitusvarauksen saadaksenne mieluisimman majoitusvaihtoehdon.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika on päätynyt.

Lisätietoja:
Ellen Turunen
aeturunen.d1430@gmail.com
puhelin 0400829506

Lämpimästi tervetuloa Kitteelle!

Aimo Turunen
DG 2016-2017
Kansainvälisen Rotaryn piiri 1430

Liiteet
Ilmoittautumisohjeet ja osallistumispaketit
Majoitusvaihtoehdot
Menut
Piirikonferenssin ohjelma
Nuorisovahdon ohjelma