Syksyn säätiöseminaarit Lappeenranta la 6.10. klo 14 ja Kuopio la 13.10. klo 9.30

Säätiöseminaari on tarkoitettu säätiöasioista kiinnostuneille, ensisijaisesti klubien säätiöasiamiehille/sijaisille, myös presidenteille/tuleville presidenteille sekä AG:lle. Koulutukseen osallistuminen on edellytys,  että klubi voi hakea talvella piiriapurahaa.

Koulutukset ovat yllämainittuina aikoina Lappeenrannassa, Lappeenrannan Upseerikerholla, Upseeritie2, Lappeenranta ja Kuopiossa, Kuopion Klubilla, Kuninkaankatu 10, Kuopio.

Ilmoittautumiset säätiökomitean puheenjohtajalle Ari Jussilalle, sähköposti ajuxx@dnainternet.net tai puh. 0405714902, Lappeenrannan seminaariin viimeistään 27.09. (ilmoita myös jos et jää syömään) ja Kuopion seminaariin viimeistään 05.10.

Ohjelma löytyy säätiökomitean tiedotuslehdestä suljetulta puolen (kirjaudu sisään) Jäsenille osiosta.