D1430 Facebook ryhmä

Niko Niemi jakoi käyttäjän Silja Minkkinen-Poikolainen julkaisun ryhmälle Rotary D1430. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

RI:n presidentti Ian Riseley lähetti piirimme rotareille seuraavan tervehdyksen: ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

Tänä vuonna olemme Kiteen Rotaryklubin toiminnassa huomioineet Suomi 100 vuotta jo Kaatuneiden muistopäivänä piirikonferenssimme yhteydessä. Nyt lähetimme alueemme veteraaneille Rotarytervehdyksen kiittäen työstä itsenäisyytemme hyväksi. Lisäksi olimme mukana laittamassa havuseppeleitä ja kynttilöitä sankarihaudoille Kiteen kirkkotarhan sankarihautausmaalla ja Valkeavaaran sankarihautausmaalla.

Kiteen Rotaryklubilaiset toivottavat Teille kaikille hyvää Itsenäisyyspäivää!

Näytä Facebookissa

Tervetuloa Juvalle Juvan ja Rantasalmen rotaryklubien Sinivalkoinen Joulu joulukonserttiin su 10.12.2017 klo 16 ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

KUVERNÖÖRIN MATKASSA-KUOPION SUOMI 100 VUOTTA ROTARYJUHLA 02.12.2017
Kuopio Kallaveden, Kuopio Puijon ja Kuopio Veljemies Rotaryklubien yhteinen Suomi 100 vuotta Rotaryjuhla oli Kuopion kaupunginteatterilla. Hienossa ja lämminhenkisessä juhlassa oli mukana yli 100 rotaria Avecceineen. Kuopio-Kallaveden klubin pastpresidentille Risto Rantaselle luovutimme juhlassa PHF -tunnustuksen. Yhteisen juhlan jälkeen näimme Kaupunginteatterin upean musikaalin "Viulunsoittaja Katolla". Lämmin kiitos Kuopion Rotareille ja erityisesti juhlan järjestelyissä mukana olleille. Samalla hyvää 100- vuotis itsenäisyyspäivää kaikille piirimme Rotareille!

Näytä Facebookissa

Kotkan-Langinkosken Rotaryklubin järjestämä inter city itsenäisyyspäivä lounas ravintola keisarin satamassa.
Päivän teemana oli maanpuolustus, rakenne ja turvallisuus Suomi-100 nyt ja tulevaisuudessa Eversti Jouko Rauhalan luennoimana.

KUVERNÖÖRIN MATKASSA 30.11.2017
Kouvolan Rotaryklubit istuttivat Kouvola-Kankaan klubin johdolla Suomi100 juhlapuun Kouvolan Lääninpuistoon

www.facebook.com/groups/301802399904283/permalink/1479464248804753/

tervetuloa, lippuja vielä saatavilla. Nopeimmat ehtivät vielä 😀. Kätevintä, jos voit maksaa tilille FI94 1554 3000 1007 45 / Tammer Nova, viite 1012.