Maksun suorittaminen RI:n web-sivuston kautta luottokortilla

Lahjoitukset RI:n kotisivujen välityksellä (edellyttää luottokorttimaksua)

RI:n kotisivusto tarjoaa helpon keinon lahjoitusten tekemiseen. Niiden käyttö edellyttää kohtuullista englanninkielen hallintaa ja valmiutta käyttää omaa luottokorttia lahjoitusten maksuvälineenä Jos jompikumpi edellytyksistä puuttuu, lahjoituksen voi tehdä myös pankkisiirtona ja erillisiä lahjotuslomakkeita käyttäen (ks. erillinen ohje).

Klubin lahjoitus PolioPlus- tai Vuosirahastoon RI:n kotisivujen välityksellä

RI on rajoittanut klubikohtaisten lahjoitusten tekemisoikeuden klubin presidentille, 1. sihteerille ja rahastonhoitajalle. Edellytys on, että tekijä on rekisteröitynyt RI:n sivuston ”My Rotary” osaan. Rekisteröityessä annetaan sähköpostiosoite ja omatekoinen salasana. RI lähettää annettuun sähköpostiosoitteeseen viestin, jolla rekisteröity tili voidaan aktivoida.
Sisään kirjautumisen jälkeen sivulla näkyy käyttäjän nimi. Siirry kohtaan The Rotary Foundation ja seuraa liitten näyttökuvia.

Henkilökohtaisen luotokortin käyttö klubin lahjoitusten maksamiseen

Oman luottokortin käyttö on hyväksytty ja asianmukainen tapa suorittaa lahjoitusmaksut. Jos maksajan luottokortin luottoraja maksun sallii, siitä ei koidu maksajalle kuluja. Hänen on luonnollisesti esitettävä klubille lasku tositteineen maksun suorittamisesta saadakseen korvauksen lahjoitetusta summasta.

Lisätietoja ja –ohjeita:
Aarno Kari
aarno.kari(at)fimnet.fi, puh. 040 556 0920

Liitteet: