Piirin syysseminaari ja syyskokous Mikkelissä la 27.10.2018 klo 9.45-16.00

Tilaisuus on kaikille piirimme rotareille ja klubien valitsemille syyskokousedustajille                                             

Linkit avautuvat klikkaamalla

Kutsu Vuosikokous

Ilmoittautumisaika ja peruutusaika on päättynyt. Lisätiedot piirisihteeri  Ellen Turunen, sähköposti: aeturunen.d1430@gmail.com, puh.0400829506. Jos joudut perumaan seminaariin tulosi, peruuta se myös viimeistään  su 14.10.2018, jotta voimme palauttaa seminaarimaksun. Myöhäisempien peruutuksien maksuja ja poissaolleiden maksuja ei palauteta.

SEMINAARIMAKSU
Maksu on 35 € /hlö.
Maksetaan piirin tilille: Rotarypiiri 1430 tili FI43 1574 3000 0158 08. Merkitse maksun viestikenttään: Syysseminaari, klubisi- ja oma nimesi.Mikäli osallistut vain syyskokouksen ilman ruokailuja, seminaarimaksua ei peritä.

SYYSKOKOUS
Syyskokouksen 2018 Asialista.  Klubien virallisilta syyskokousedustajilla täytyy olla klubin valtakirja Syyskokouksen valtakirja Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 9:45. Äänivalta kokouksessa on virallisille klubien edustajilla, puhevalta kaikilla piirin rotareilla.

Kaikki piirin Rotarit tervetuloa!

 

Vesa Martikkala                                                                                                             Piirikuvernööri